Thursday, November 4, 2010

Fall obsessions

I'm in love with textile/leather combinations at the moment, they're totally my style, and I can find a lot of good pieces now. Also loving sheer materials, camel colors and woolen sweaters. Here are some of my favorite pieces from Gina Tricot's collection..I guess I'm gonna have to order something soon, maybe a (very) early Christmas present? :)


3 comments:

  1. hej sandra...bi te nekaj vprašala...
    ker vidim, da si ti tut zainteresirana za te cunjice od gine...
    jaz sem pravkar hotla nekaj naročat, ampak sem potem opazla, da se mi zdi da se ne da naročat v slovenijo, oz. sploh ne vem v katere evropske države je to mogoče :S si ti poskusla kaj al nisi sploh še? joj zdej sem čisto jezna... :(

    ReplyDelete
  2. Hey! Bom mal pogledala, jst poznam ene par ljudi iz švedske, pa sm misnla da bi mi kej poslal...kaj si pa mislna naročit ti? :)

    ReplyDelete
  3. mislla sm zaenkrat naročit dvojne pajkice, tiste leopardje "Leo Leggings" in še ene "Lilly-Rose Lace Leggings" v bež barvi, pa točno tisto majico kot si postirala 3. od zgoraj navzdol... :)
    tako da...če ti rata kaj zrihtat mi kar povej, ti bom povedla še za 100% pa številke in to in ti bom več kot hvaležna :))

    ReplyDelete